Over Mij

Mijn passie voor het verbouwen en opknappen van huizen begon al in mijn studententijd, waarin ik met minimale middelen een sfeervol studentenhuis wist te creëren.

 

In de loop der jaren ben ik regelmatig verhuisd en heb eigenlijk nooit gekozen voor een kant-en-klaar huis maar altijd de uitdaging gezocht van een oud pand. Ook vond ik het heerlijk om veilingen af te struinen op zoek naar koopjes. Zelfs van meubels van de straat heb ik iets moois gemaakt. Zo werd ieder huis mijn thuis.

 

Na jaren werkzaam te zijn geweest als achtereenvolgens sportleraar en reclame account assistant, ontdekte ik dat mijn hart bij wonen lag. Ik heb de knoop doorgehakt en van mijn passie mijn beroep gemaakt. In 2011 heb ik mijn opleiding tot binnenhuisarchitect afgerond. Sindsdien heb ik veel mooie woonprojecten mogen aanpakken. Klik hier voor mijn portfolio.

Mijn uurtarief

Voor mijn diensten vraag ik € 65,- inclusief btw

Ik werk op uurtarief basis of maak een offerte. In een eerste kennismakingsgesprek kunnen we ook de zakelijke wensen bespreken, wil je meer informatie? Bel of stuur een mailtje en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

foto van Louise Rosingh
Louise Rösingh
Met dank aan:
Rosalie Noordam

Rosalie Noordam

Voor het ontwerpen van mijn logo en mijn visitekaartje.

Studio 309.nl

Anouk de Kleermaeker

Voor alle prachtige foto’s, die te zien zijn op mijn website.

Zin Copy + Concept

Dieuwke Reehoorn

Voor het ondersteunen, begeleiden, corrigeren en herschrijven van mijn teksten.

JC Klaassen Tekstwerk & Grafisch ontwerp

Jorrit Klaassen

Voor het ontwerpen en mede helpen invullen van mijn website.