Verbouwing Heemstede

Eetkamer
Efficiënt Verbouwen

Eind 2014 ben ik bezig geweest met een totale verbouwing van een huis in Heemstede. Het doel was om met zo min mogelijk geld een zo groot mogelijk effect te krijgen in een hele korte periode.

Voor de kerst moest de verbouwing en verhuizing achter de rug zijn. Dit betekende dat we 6 weken hadden om boven een nieuwe indeling te maken, een nieuwe badkamer en keuken te plaatsen, de toilet beneden te verplaatsen, de elektra te vernieuwen, nieuwe vloeren te leggen en de hele woning van onder tot boven te stucen en te schilderen. Een leuke uitdaging!

Reactie opdrachtgever:

Louise is een denker en een doener, gedreven en betrokken.

 

Een low-budget verbouwing van een arbeidershuisje uit 1910
Mijn huisje moest volledig opgeknapt en aangepast worden. Nadat Louise de tekeningen hiervoor gemaakt had, zijn we na het bespreken van diverse offertes met een Poolse aannemer in zee gegaan.

Voortdurend dacht Louise mee en vooral vooruit waardoor de aannemer zijn werkzaamheden goed kon plannen. Daarnaast heeft ze veel mogelijke oplossingen aangedragen en op bepaalde momenten was zij zelfs te vinden op het dak en in de kruipruimte voor inspectie.

Louise bezit de kunst om met bijzondere ideeën te komen op het gebied van vormgeving en interieur met behoud van respect voor de smaak en het budget van de opdrachtgever. Binnen 7 weken tijd is het gelukt om mijn huisje volledig en sfeervol te renoveren en te verhuizen. Ik ben een blij mens!