Woning Rotterdam

Keuken2

Door omstandigheden lag deze verbouwing al enige tijd stil. Muren waren gesloopt, elektra was half aangelegd, badkamer was half aangelegd, vloerverwarming klopte niet, kortom de eerste aannemer had half werk geleverd en was niet meer welkom.

 

Voor deze klant ben ik op zoek gegaan naar een andere aannemer, schilder en loodgieter. Het werk is weer opgepakt en uiteindelijk naar tevredenheid van de klant afgerond. Het was een uitdaging om met alle beslissingen die al genomen waren en alle materialen die al besteld waren, tot een mooi en gewenst resultaat te komen.

Opdrachtgever Jaques:

Grote renovatie en uitbouw twee-onder-een-kapwoning uit de jaren 20

Toen de verbouwing van mijn pand uit de hand dreigde te lopen door partijen die zich niet aan de opdracht hielden, heb ik Louise ingeschakeld. Louise heeft toen de aansturing van de vorige projectleider overgenomen en heeft orde op zaken gesteld.

 

Louise is daadkrachtig en heeft de verschillende partijen goed uitgelijnd en de kosten goed bewaakt. Daarbij heeft zij op uitstekende wijze meegedacht bij het interieur en de inrichting van het huis. Heldere keuzes aangeboden, creatieve suggesties geopperd, meegedacht in het beschikbare budget hetgeen samen tot een prachtig resultaat heeft geleid.

 

J.W. de la Parra